Teksten

De derde dienst die ik aanbied is het schrijven van commerciële teksten, duidelijk geschreven en juist gespeld.

Krachtige taal

Taal is een machtig middel om jezelf te presenteren of je producten te verkopen. Jij wilt goed voor de dag komen met je bedrijf en vakmanschap uitstralen door middel van een goed verhaal. Met een website die er niet alleen prachtig uitziet maar waarop alles helder, goed verzorgd en liefst foutloos is geschreven.

Waarom cijfer en letter?

‘Ik weet heel goed wat ik wil vertellen maar ik krijg het niet op papier.’

‘Hoe schrijf ik een overtuigende offerte?’

‘Ik ben slecht in d’s en t’s. Ik heb iemand nodig die alles even voor me naleest.’

Liefde voor letters

Ik koester een liefde voor letters. Via organisaties als Onze Taal en de Taalunie blijf ik op de hoogte van alles wat met de Nederlandse taal te maken heeft. Ik schrijf teksten voor o.a. websites, brochures en folders. Ook voor zakelijke correspondentie en het opstellen van een bezwaar- of beroepschrift kun je bij mij terecht. Tenslotte kan ik je helpen bij het schrijven en uitwerken van je ondernemingsplan.

Als je liever zelf je teksten schrijft, kijk ik deze met plezier voor je na. Ik controleer niet alleen op spelling en grammatica maar zie ook toe op je stijl. Denk bijvoorbeeld aan overtuigende teksten voor je offertes, aantrekkelijke productomschrijvingen in je webshop of sjablonen voor je uitgaande e-mailberichten.