Administratie

Mijn belangrijkste werkzaamheid is het verzorgen van je administratie. Voor de dagelijkse boekhouding gebruik ik programma’s van Visma Software en Microloon.

Visma eAccounting

Ik werk met Visma eAccounting, dat ontworpen is voor ondernemers. Het helpt je de administratie zo eenvoudig mogelijk te regelen. Veel is geautomatiseerd, dit hoeven we dus niet meer handmatig te doen. Dat voorkomt fouten en scheelt je een hoop tijd. Met eAccounting heb je alles in handen om precies te weten hoe je ervoor staat. Zodat je op tijd kunt bijsturen als het nodig is.

Wil je de administratie helemaal zelf regelen of besteed je een deel van het werk uit? Met het programma eAccounting werk je gemakkelijk met me samen. De bonnetjes en facturen die je met de app hebt gefotografeerd, zijn direct zichtbaar voor mij. Je krijgt een seintje als ik iets voor je klaar heb gezet, bijvoorbeeld je aangifte omzetbelasting.

eAccounting uitbreiden

Wil je de mogelijkheden verder uitbreiden? Activeer een aanvullende module, bijvoorbeeld Urenregistratie of Visma webshop. Lekker makkelijk, want door de koppeling met eAccounting is je urenregistratie of weborder direct beschikbaar in je boekhouding en voor het aanmaken van een factuur.

Toch de schoenendoos?

Doe jij je administratie gewoon in een schoenendoos? Geen probleem. Die mag je natuurlijk elk kwartaal bij me afleveren. Of ik haal hem bij je op en breng hem keurig opgeruimd en ingeboekt bij je terug.

Loonadministratie

Als je personeel in dienst hebt, komen daar extra administratieve verplichtingen bij kijken. Met het programma Microloon voer ik voor ieder bedrijf eenvoudig en snel de loonadministratie. Microloon is geschikt voor iedere onderneming; van aannemer tot zorgverlener. Ik maak de loonberekeningen en lever de loonstroken, die altijd voldoen aan de actuele wetgeving. Aan het eind van elke maand staat alles voor je klaar, inclusief de aangifte loonbelasting.