Over cijfer en letter

Jij wilt ondernemen, doen waar je goed in bent. Apps of huizen bouwen, interieurs ontwerpen, zelf gebrouwen bier aan de man brengen, maaltijden of pakketten bezorgen, trainingen geven of vloggen. Je weet wat je kracht is en waar je op wilt focussen. Je wilt geen omkijken naar je administratie hebben; die moet gewoon goed geregeld zijn.

Jeroen van der Burght

De samenleving digitaliseert in rap tempo. De ontwikkelingen in de accountancy gaan razendsnel. Je maakt een foto van je bonnetje en direct staat het in je administratie. Ook bij de Belastingdienst zitten ze niet stil. Je aangifte staat al voor je klaar in een handige app; je hoeft alleen nog maar je gegevens te controleren. Het lijkt steeds leuker én makkelijker te worden maar de praktijk is soms toch anders. Ik geef jou graag de ruimte om de dingen te doen die je leuk vindt. Ik verzorg je administratie, je belasting en je commerciële teksten. Dat zijn namelijk de diensten waar cijfer en letter voor staat. Voor zzp’ers en kleine ondernemingen. Ik werk zelfstandig, je hebt dus maar één aanspreekpunt.

Over mij

In 1988 ben ik begonnen als assistent-accountant op een groot accountantskantoor. Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring als ondernemer, met twee bedrijven. Bijblijven is voor mij belangrijk. Recent heb ik de opleiding tot Register Belastingconsulent succesvol afgerond en thans studeer ik rechten. Daarnaast volg ik de verplichte permanente educatie (PE) van het Register Belastingadviseurs.